RIP Sweet lemon vad ska jag använda nu?

Jag älskar, ÄLSKAR, The Body Shops serie Sweet lemon som av nån outgrundlig anledning utgått ur sortimentet. Sorgen. När det var julrea på tbs hamstrade jag produkter ur serien, köpte nästan allt de hade. Det kommer ju inte räcka i evigheter så jag har börjat se mig om efter en ny favorit. I min dusch just nu:
I Love… Raspberry & Blackberry duschkräm och tillhörande body butter
image
Duschkräm, och bb, som fyller sitt syfte men inte alls min typ av doft. Sonen, 5 år, är dock överförtjust i den så den är numera hans. Det är faktiskt väldigt skönt att slippa bråka om dusch och smörj, ”godiskrämen” går alltid bra

L’Occitane Shea ultra rich shower cream
image
Trevlig och väldigt återfuktande men med en neutral intetsägande doft. Jag vill ha nått som doftar och gör mig pigg och glad. Passar perfekt på barnen!

Vad ska jag prova näst? Tips på nån som du tror jag bli min nya favorit? (jag har stora förväntningar på TBS Green tea som jag ska sniffa på så snart jag får möjlighet)

Annonser

4 thoughts on “RIP Sweet lemon vad ska jag använda nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s