I min dusch

Det här är några av produkterna som bor i min dusch just nu

IMG_5246

The body shops Wild argan oil duschkräm . Den utmärker sig inte så mycket från andra duschkrämer från The body shop. Den luktar ganska neutralt och jag gillar den så här års då jag inte är särskilt sugen på fräscha frukt- eller blomdofter
Relieve active climbazole schampo är en nykomling i duschen, jag fick den här i veckan. Den ska åtgärda och motverka mjäll och irriterad hårbotten och kliande hårbotten är en sak som irriterar mig för tillfället. Jag är lite osäker på vad mitt hår kommer tycka om avsaknaden av balsam återstår att se.
Ro’s argan body conditioner från Lush är en gammal favorit. Ingen produkt med fantastisk doft men jag blir så mjuk och len.
100 % Pure cabernet grape body scrub är en annan favorit. Just den här doften är det första gången för men jag tycker att den luktar precis som Pink champagne från samma märke. Pink champagne finns inte länge så jag misstänker att produkten bara bytt namn.

Vad använder ni nu?

Annonser

6 thoughts on “I min dusch

 1. Älskar sånt här! Jag använder:

  1. Jojobaolja hela kroppen inkl håret.
  2. Tvätta bort med tvättnötschampo. Tar och blandar lite pulver och vatten i ett glas i duschen. Tar väldigt lite.
  3. Eco äppelcidervinäger. Blandar 1/10 i samma glas direkt i duschen.
  4. Sköljer med kallare vatten än innan äcv.

  Och ibland kör jag hår/ansikte med honuka honung och jojobaolja i 1-3tim innan.

  Fast det bästa för både är lugnt och ro och ingen stress. Bra mat. Lite motion. =)

  KRAM =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s