Nya produkter

Jag fick hem några, för mig, nya produkter igår. Lite vichy från deras ”100 dagar 100 kvinnor” och så Ebayköp av NailTek. Det ska bli spännande att se om NailTek får ordning på mina naglar och Vichys Idéalia har jag bara positiva erfarenheter av. Måste läsa på om produkterna innan jag använder. Vid första titten tolkar jag det som att BBn ska användas innan hudkrämen och det känns lite avigt. Återkommer

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s