Blå ögon

Jag har ingen aning om vad jag använt till den här sminkningen men det hindrar mig inte från att blogga upp den. Jag bloggar inte så mycket för tillfället som ni antagligen märker. Tillfällena vid datorn är begränsade till när barnen sover alternativt till när den lille sover och den store är på dagis. Vid de tidpunkterna är det dessutom annat som också ska göras, fota sminkningar/naglar/produkter till exempel. Det hjälper ju inte heller att mina naglar är i bedrövligt skick. Det döljs ganska väl under nagellack men det flagnar fort och jag har inte många timmar på mig att fota innan manikyren ser sliten ut. Ekvationen går inte ihop. Dessutom sitter jag med årets fotobok och har fått för mig att göra en egen receptbok med alla recept jag sparat på mig både här och där. Jag ligger inte på latsidan med andra ord men ja, livet ligger emellan mig och bloggen.

Sminkningen är blå och okänd men ganska typisk mig om jag får säga det själv.

IMG_3085

IMG_3089 IMG_3091

Annonser

4 thoughts on “Blå ögon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s