Cerat till barnen eller en lekfull vuxen

Lip smacker Cars

Ni som följer mig på Twitter eller Instagram har säkert lyckats snappa upp att jag har en son som gillar mammas pryttlar. Glossyboxen sliter han upp när den kommer och sminkväskan i handväskan plockas det med flera gånger i veckan. Hans favoritpryl ända sedan han var väldigt liten är munne (läppsyl/läppstift) och läppe (gloss) Jag har tappat räkningen på hur många MAC Viva Glam V som har ”ätit upp”
Numera är han betydligt mer försiktig när han använder munne men en och annan olycka händer förstås när stift åker i golvet med udden först eller att korken sätts på innan stiftet är helt nerskruvat.
Nu kommer nya cerat från Lip Smackers som jag hoppas gör att jag får ha mina munne ifred. Det är Francesco Bernoulli med doft av kiwi, Finn McMissile med doft av vanilj och Blixten McQueen med doft av hallon. Albin blev överlycklig när de kom hem och släppte dem inte på hela dagens så det verkar lovande.

Ceraten kostar 25 kronor och säljs på Kicks och Åhléns. Lipsmacker släpper även tre cerat med karaktärer från nya filmen Flygplan

Annonser

2 thoughts on “Cerat till barnen eller en lekfull vuxen

    • Har testat lite nu och det var lite för mjukt för min smak, det kom väldigt mycket på läpparna på en gång. Det kan ifs bero på att Albin använde det som en krita på klinkergolvet i hallen. Kan bero på det…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s