Sommarsminkning del 4: strass

Sista delen i min lilla följetång. En neutral sminkning gjord med MACs Ricepaper och en svart kajal. Till det tre strasstenar, Baccara, från Make up store. Stenarna fäster jag med franslim och med hjälp av en pincett. Jag brukar bara fästa stenar vid ena ögat så länge det inte är nån riktig fest. Jag har några olika standardsätt som jag placerar dem i. Vanligtvis som en förlängning av eyelinervingen. Såhär i en liten grupp är ett annat sätt. Tanken var egentligen att det här skulle bli en vinge men den första stenen hamnade fel och istället för att ta bort tänkte jag om. Placeringen blev inte jättebra men tillräckligt.
Baccara köpte jag för 25 kr (4 produkter för 100) när jag var i Sthlm i juni och vårt hotell råkade ligga bredvid Make up stores popup butik med utförsäljning. Köpte en burk strass till, en glittereyeliner och ett läppstift. Fynd!

IMG_2675

IMG_2678 IMG_2680

Annonser

4 thoughts on “Sommarsminkning del 4: strass

    • Jag för min del glömmer ofta att jag har strass. Sitter och spankulerar och pillar mig i pannan som jag brukar. Fingret hittar en plutt och hjärnan funderar på vad det är. Precis när hjärnan kopplar pillar fingret loss stenen. Och så var de bara två…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s