Make up store Pink Panther + Vibe

Nu kommer nått förbaskat ovanligt här på bloggen, läppar. Jag har komplex för dem och tycker till på köpet att de är sjukt sjukt svåra att fota. Den här lite sneda vinkeln känns dock hyfsat bekväm hoppas att ni tycker den visar stiftet och glosset bra med.

Det här är en kombo som jag gjorde första gången igår men jag har en känsla av att den kommer bli använd flera gånger i sommar eftersom jag tycker att det blev riktigt bra. Det är Make up stores stift Pink Panther från vårens kollektion Cocktail. Ovanpå det ett lager med gloss lips VideJag målade Vide på halva munnen när jag skulle fota så på den vänstra bilden är det Pink Panther och Vide och på den högra bara Pink Panther.

Pink panther och vide-001 Pink panther och vide

Annonser

6 thoughts on “Make up store Pink Panther + Vibe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s