Inte holofredag utan swatchfredag

Det bidde ingen holofredag. Vad bidde det då då? Det bidde en swatchfredag.

Tanken var att haka på holofredag på riktigt den här veckan men livet kom emellan som det så fint heter. Och med livet menar jag jobbet.

Det blir istället en swatch idag för när jag plockade runt bland mina skuggor från Make up store häromdagen upptäckte jag att jag har flera som är snarlika. Det här är en färgskala som jag gillar väldigt mycket och som jag tycker att Make up Store är extra bra på.
Skuggorna är (med början överst till vänster):
– Pearl mystic från vinterns kollektion BonBon
– Curacao från kommande kollektionen Blossom
– City jungle som är så gammal att den har gamla gamla förpackningen (med skruvlock)
– Mint julip från vårens kollektion Cocktail

IMG_1768

Som ni ser är de alla olika men ändå så pass lika att man kan förväxla dem om man inte tänker efter. Man kan nästan säga att det är 2 syskonpar som är kusiner med varandra. Pearl mystic och Curacao hör ihop och är lite mer blå i tonen medan City jungle och Mint julip går lite mer åt det gröna hållet. Klart grönast är City jungle. Som ni även ser använder jag ofta City jungle tillsammans med Mixing liquid och målar en eyeliner. Det gjorde jag framför allt för några år sedan innan  utbudet av färgglada kajalpennor växte.

IMG_1744

Pearl mystic, Curacao, City jungle och Mint julip swatchade på en bas av UDPP. Ett drag med skumgummiapplikator. Swatcher är det enda jag använder skumgummiapplikatorer till, tycker det är så svårt att använda vanliga borstar med fel hand vilket är kravet om jag ska kunna fota efteråt. Jag brukar spara de som ligger i (billigare) paletter men nu är de slut så jag behöver köpa på mig ett par nästa gång jag kommer åt.

Annonser

3 thoughts on “Inte holofredag utan swatchfredag

  1. Pingback: Vacker & Underbar » Nytt från Make Up Store och Mac

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s