Malin+Goetz Detox face mask

Jag skulle kunna avsluta året med nyårsmanikyren. Eller nyårssminket för den delen men det tänker jag inte göra (mest därför att jag inte orkar redigera bilderna) Istället avslutar jag 2012 på Kajalpennan med en riktigt bra produkt Detox face mask från Malin+Goetz

Malin Goetz detox face mask

Detox face mask är en löddrande mask som enligt informationen ska ta bort makeup, rengöra djupt i porerna och motverka ålderstecken. Den ska dessutom passa såväl normal som torr och fet hud. Huruvida den gör allt detta kan jag inte svara på men det känns väldigt bra både under och efter användning. Min normal till torra hud känns slät, fin, och återfuktad. Jag upplever också att mina porer blir mindre framträdande. Att masken dessutom bara ska användas i 5 minuter och direkt på ”orengjort” ansikte gör ju dessutom att kvällsrutinen blir marginellt längre än vanligt och i min värld är det ett stort plus. Nackdelen med masken är helt klart priset.

Pris: 435 kronor/118 ml
Var? Eleven.se, NK och Asplund. Om jag inte missminner mig lanseras masken nu i december och verkar inte ha dykt upp på eleven ännu
Köpa igen? Ja, jag hoppas det. Det beror lite på hur länge den här flaskan räcker för priset är i högsta laget för mitt tycke

Annonser

3 thoughts on “Malin+Goetz Detox face mask

  1. Pingback: Thru back Thursday 31 december | Kajalpennan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s