Grönt och koppar

Lite smink som omväxling. För tillfället är jag väldigt enkelspårig när det kommer till sminkningar. Neutral skugga på locket, ligte brungrått i globlinjen och så eyeliner. Oftast svart men ibland skojar jag till det lite och tar en grå, eller grön. Anledningen till detta är dels mitt tillstånd för tillfället men också att det ändå är omöjligt att få bilder som ens är ok så varför anstränga sig?

Här har jag i alla fall gjort en ”riktig” smining. Jag började med att lägga Antiqued på nästan hela ögonlocket och därefter Humid som ett svagt V i yttre ögonvrån. Jag suddade ihop skuggorna med Dreammaker som jag också la på brynbenet upp mot ögonbrynet. Svart eyeliner i form av Maybellines Master Precise Liner

IMG_1099 IMG_1106

Annonser

2 thoughts on “Grönt och koppar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s