Marry a millionaire – China Glaze

Ett glitterlack som jag inte faller som en fura för. Finns det? Jodå, Marry a millionaire är inte direkt min kopp av te. Jag gillar inte strängglittret och inte känslan som det har på nageln, trots flera lager topplack. Är inte heller speciellt förtjust i färgkombinationen med lila, blått och nån grön historia.
Det här är swatchbilder utan topplack. Lacket flagnade nämligen innan jag fick möjlighet att fota så jag lackade om en hand. När jag hade baslack under var det inga problem att lacka med MaM. Lacket flöt fint och glittret fördelade sig relativt jämnt. Så var dock inte fallet när jag swatchade utan baslack, fick i princip trycka dit lacket för att pensla på var lönlöst.
Marry a millionaire hör till Marilyn Monroekollektionen Eye Candy som släpptes i början av 2012

Marry a millionaire Marry a millionaire-001 Marry a millionaire-002 Marry a millionaire-003 Marry a millionaire-004 Marry a millionaire-005

Annonser

8 thoughts on “Marry a millionaire – China Glaze

    • Lorelei gillade jag men Marilyn kände jag inte så mycket för. Berodde nog ner på mig ifs och i jämförelse med MaM är ju Marilyn smashing. Har några lack ur kollektionen kvar att testa men de lockar inte direkt

      Gilla

  1. Jag älskar detta för att det är så fullständigt galet! Det händer så mycket i det. Enda negativa var ju att det ramlade av samtliga av mina naglar inom några få timmar. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s