Nail art sunday; Dress me up

Här kommer mitt livs första, och troligtvis sista, inlägg om nail art. Det är så inte alls min grej. Nån funky french eller layeringmanikyr är så långt jag kan sträcka mig.
Här har jag använt Dress me up från China Glaze kollektion Capitol colors. Tanken var en glittergradient, men ja, ni ser ju.. Hur gör ni egentligen gradienter
!? Glittret består i alla fall av China Glaze Fairy dust. Det blev ojämt och framförallt väldigt väldigt klumpigt och tjockt.

Dress me up + Fairy dust-001 Dress me up + Fairy dust

Annonser

10 thoughts on “Nail art sunday; Dress me up

  1. Jag tycker inte det ser så dumt ut! Mina nailart blir inte heller alltid så piffiga, jag tycker att de ör roligare att göra än att ha på , om mans säger så 🙂

    Gilla

  2. Det är väl inget fel på det där, det är ju fint! Ett tips vad gäller glittergradienter är att börja svampa längst ut på nageln och sedan svampa uppåt när man har mindre glitter på svampen. Annars blir det gärna en stor klatt med glitter på halva nageln och inte mycket till gradient.

    Gilla

  3. Valet av glitter kan också hjälpa eller stjälpa. Fairy Dust är ju ett ganska glest glitter så för att få det tätare i tippen måste man ju ha på rätt mycket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s