En klassiker i brunt och turkost

Kombinationen City jungle och Choc o’dor använde jag väldigt frekvent för några år sedan. Då var City jungle en mycket knallig och pigmenterad skugga, det var inte speciellt vanligt med så mycket färg på skuggorna åtminstone inte bland de märken jag kunde få tag på. Nu för tiden känns inte City jungle så extravagant längre, många märken har hunnit i fatt MUS/kommit på marknaden. Ändå, det går inte att komma ifrån att City jungle är en fin skugga och speciellt ihop med brunt. Eyelinerna är dragen med WnW’s megaliner i färgen Brown.

IMG_0213 IMG_0210

Annonser

4 thoughts on “En klassiker i brunt och turkost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s