Nyheter från Makeupstore

Jag fick hem en riktig gottepåse innehållande bland annat de här grejerna. Produkterna släpps i september om inget annat anges.

IMG_1004

Body lotion Strawberry & Melon. Luktar riktigt somrigt och passar inte mitt humör riktigt även om det luktar gott. Har aldrig testat några body lotions från MUS så det ser jag fram emot. Kostar 165 kronor och släpptes i augusti

Waterproof marscara. Jag har ingen erfarenhet alls av MUS mascaror. MUS lovar separerade och naturligt böjda fransar med mer volym. Återstår att se, den kommer testas så snart det är dags för mascarabyte. (Ja, jag använder faktiskt bara en mascara åt gång och i max 3 månader). Mascaran släpptes i augusti och kostar 195 kronor.

Daffodil Pearl mystic

Lipgloss Daffodil. Mycket fin och bärig färg och jag gillar MUS gloss. Inte riktigt en färg i min bekvämlighetszon men jag håller ju på och vidgar den så det passar ju bra. Kostar 145 kronor.

Microshadow Pearl Mystic. Mitt sminkintresse började med MUS skuggor nångång 2002-2003. Min skuggarderob innehöll bara MUSskuggor och jag har bara positivt att säga om dem. Däremot har jag inte köpt en enda skugga från sedan de gjorde om sina förpackningar från genomskinligt skruvlock till nästan helt svart flipplock. Det skedde nångång innan 2007. Nu har MUS gjort om sina förpackingar igen! Numera har de genomskinligt flipplock. Jag är mycket glad över det och ser fram emot att botanisera bland alla skuggor som släppts de senaste 5-6 åren. Jag har redan använt Pearl Mystic flera gånger. Den kostar 140 kronor

Redwood creme Dame

Läppstiftet Redwood, ett trevligt vardagsfärgat krämstift för 170 kronor. Har haft det några dagar och jag är inte överförtjust i finishen men det passar jättebra under glans.

Tubglosset Dame. Jag köper aldrig tubgloss själv, tycker de är lite läskiga. Fin färg så jag ger den en chans. 145 kronor

Jag fick några grejer till men de släpps i oktober/november och kommer i ett eget inlägg längre fram i höst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s