L’occitane

Jag är ett fan av L’occiantes handkrämer och det har jag varit ett tag. Häromveckan var jag lite operativ och  mina händer var mer lika  händerna hos en bilreparatör än hos en beautytokig kontorsråtta. Då hade L’occitane twittrat om att de testade nya kollektioner på jobbet. Jag blev putt och påpekade att de hade det förbaskat bra 🙂

Idag hämtade jag ut ett paket med dusch-/handtvål som de varit så urbota gulliga att skicka mig. Den luktar mumma och med tanke på märket är den säkert toppen med. Lanseras i augusti

IMG_0326

Annonser

12 thoughts on “L’occitane

    • Handkrämen är anledningen till att jag kom i kontakt med L’occitane. Älskar dem men förpackningen (lilla tuben med liten skruvkork) har gjort att jag inte använt dem på ett tag. Känns osäkert med korken runt en liten som stoppar allt i munnen och älskar krämer. Nu börjar han dock växa till sig 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s