Recension juni

Silk Hydration Protective sunlotion SPF 15 –  Hawaiian Tropic
Silk Hydaration är en kombination av solkräm och hudkräm och lovar att återfukta huden i upp till 12 timmar. Den är vattenresistent och luktar lätt och friskt. Den är lätt att smörja med och framförallt lämnar den ingen som helst kladdig hinna utan går snabbt in i huden och jag känner inget behov av extra hudkräm under.

Jag fick den här i ett pressutskick. Jag vet inte vem som stod bakom det då jag aldrig fick någon fråga om jag ville prova utan den damp bara ner i brevlådan. Jag hade aldrig tackat ja till utskicket om jag fått frågan därför att jag alltid haft en negativ inställning till just Hawaiian Tropic. Jag tror det hör ihop med dåliga minnen om kokosdoft. Jag är mycket glad över att jag fick den här för jag älskar den! Det enda negativa är att det bara är SPF 15 men jag har kollat upp det och det finns även med SPF 30 och 50. Toppen!

HT

Pris: Runt 100-lappen för
Var? På nätet säljs den bla på eleven.se och i fysiska butiker tex på Kicks
Köpa igen? Definitivt!

Annonser

2 thoughts on “Recension juni

  1. Åh, den finns med högre solskyddsfaktor? Jag har undvikit att testa den då jag inte ville gilla den eftersom jag inte kan använda en kräm med så lågt solskydd, men nu ska det smörjas.. Måste känna hur den känns och sedan ev leta upp den med 50… Japp, blekfis de luxe.. =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s