Tävling – EkoRaps

image

Jag fick för ett tag sedan frågan om jag ville tävla ut en EkoRaps socker- och rapsskrubb på bloggen (ni har säkert sett att den frågan gick ut till flera bloggare och man har kunnat tävla om skrubben på flera ställen). Jag tackade ja, men fick sedan aldrig tummen ur att faktiskt göra det. Häromdagen fick jag fick förfrågan om jag ville tävla ut en kroppsolja från samma märke och tackade återigen ja. Därför har ni nu chansen att vinna inte bara skrubben och kroppsoljan utan även body buttern!

För att vinna vill jag att ni svarar på vad produkterna i serien EkoRaps är baserade på. Svaret mailar ni till kajalpennan@gmail.com och mailet märks ”Rapsodine”.
Tävlingen avslutas siste maj

Annonser

3 thoughts on “Tävling – EkoRaps

  1. Pingback: Recensioner maj » Kajalpennan

  2. Klart jag vill va med i utlottningen 🙂 Har mailat in min deltagan 15/5
    Nu återstår att hålla tummarna hårt!!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s