Eotd med Natural at night

Lite mer smink såhär en tisdagsmorgon. Jag är hemma och vabar idag så vi får se hur dagen utvecklar sig. Just nu verkar han glad om än febrig så vi kanske kan ta en promenad. Vore skönt. Den sista i ”the old neiberhood”
Det här är första sminkningen med Too faceds palett Natural at night som jag visar här. Jag har använt skuggorna i övre raden, Night. Full moon ligger på hela ögonlocket upp mot brynet. Sedan Nightcap mitt på locket och Choco star i yttre ögonvrån.

P1170401 P1170410

Ser ni den svarta fläcken i brynet, det är det trasiga med min kamera. Fläcken sitter nästan precis mitt i fokus så det är grymt lurigt att fota så den inte kommer med. Hämtar den för långt ifrån ögat blir det ofokuserat och hamnar det för nära.. Ja, ni förstår.

Annonser

5 thoughts on “Eotd med Natural at night

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s