Lila lila

Jag äger ganska många lila skuggor. Framförallt med tanke på hur sällan jag sminkar mig i lila. Här kommer dock en sminkning gjord med MACskuggorna Fashion Groupie, Fig 1 och Wintersky samt den vita Miyoskuggan Sugar. Wintersky är den ljusa i inre ögonvrå, Sugar ligger på brynbenet och Fig 1 i globlinjen. Med hjälp av det drar jag slutsatsen att Fashion Groupie ligger mitt på ögonlocket 🙂

P1170294 P1170295

Jag har börjat lacka naglarna igen. Min kamera är dock jättedum och gör en svart blaffa mitt på fotot. Eotdarna har jag lärt mig att liksom fota runt men jag har inte lyckats med naglarna ännu. Några försök till sedan blir det nog fan nagelfoton med svart tillägg

Annonser

8 thoughts on “Lila lila

  1. Love it, men så är jag ju förstås lite galen i lila nyanser av alla de slag, både på ögonen och naglarna. Jag tycker att det gröna i mina brun/grönfläckiga ögon kommer fram så fint med just lila, och du passar väldigt bra i denna färg 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s