Skimrande grönblå sminkning

Jag har suttit en stund nu och gått igenom sminkbilder från den senste månaden. Jag har varit väldigt dålig på att anteckna vad det är för produkter jag har använt vilket tydligt märks på inläggen. De är på sin höjd 2 rader långa *hoppsan* Tror dock att ni hellre ser bilder utan text än inga bilder alls. Rätt?

Till den här sminkningen vet jag dock vad jag har använt för skuggor. På yttre delen av locket ligger den blå Skinny deep och mitt på locket gröna Lucky charms, båda två finns i Too faceds palett Insurance policy. På inre delen av locket och på brynbenet la jag Miyos vita skugga Sugar.

P1170187 P1170189

Annonser

2 thoughts on “Skimrande grönblå sminkning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s