MIYO och Rapsodine Ecoraps Body butter

Jag fick hem lite trevliga saker för ett tag sedan. Börjar med MIYO, ett kommande budgetmärke på den svenska marknaden. SaintBella har tagit jättefina bilder på och skrivit som utskicket och märket. Titta in hos henne om du vill läsa mer om priser etc

P1160923
Den lila mascaran, Super lash 3in1, har blivit lite av en favorit för tillfället. Väldigt trevlig och bara 59 kronor. Mer om den kommer i ett annat inlägg.

Miyo Zero Miyo Sugar

Skuggorna Zero och Sugar. Har bara swatchat dem än så länge och har alltså inte så mycket att säga om dem. Det jag kan tycka är att det är lite grann synd att alla utskick innehöll dessa två skuggor, en vit och en svart när märket har så många andra färgglada skuggor som hade stuckit ut mer.

Miyo Coctail Magic Miyo Bling Flirt

Glossen Kiss me i färgerna Flirt och Bling. Jag har använt Flirt och den är väldigt fin dock inte så klistrig som jag skulle vilja att det var.

I ett annat paket låg en body butter från Rapsodine med ekologisk rapsolja. Jag tycker att den luktar sockerkakssmet 🙂 Huden blir mjuk och skön och håller sig återfuktad men jag saknar glamourkänslan. Insmörjningstid = egentid och då vill jag gärna ha det lite glammigare. Jag gissar att det här blir en produkt som plockas fram vid tidsbrist och till sonen. Till sonen är den verkligen perfekt! Naturlig och diskret precis som jag vill att produkter till honom ska vara.

Rapsodine

Edit

Nu har jag tagit slut på body buttern. Jag håller fast vid att känslan av glamour är nästintill obefintlig men i övrigt är det en mycket bra body butter. Den är lätta att smörja på, går snabbt in och återfuktar länge.

Pris: 199 kronor för 200 ml
Var? På bland annat http://www.rapsodine.se Där finns även en återförsäljarlista
Köpa igen? Ja, det är möjligt om den började säljas på ICA, Åhléns eller annat lättillgängligt ställe.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s