Cocktail – MIYO

Cocktail är inte direkt min typ av färg men det gör det inte sämre för det. Bubbelgumsrosa krämlack. 2 lager och märkbart flummigt, ett 3de hade nog varit bra men jag orkade inte med det. Speciellt inte med tanke på att jag inte trodde att jag skulle bära det mer än en dag. Cocktail sätt väldigt bra, efter 2, eller om det var 3, dagar såg det fortfarande oskadat ut. Då använde jag det till layering. Mer om det i ett annat inlägg.

Cocktail-5 Cocktail-3

MIYOs nagellack finns i 32 olika färger och med tanke på priset, 39 kronor, är jag tämligen säker på att jag kommer kolla in övriga sortimentet då det kommer ut i butik. Cocktail har gjort mig nyfiken och sugen på mer helt enkelt.

Annonser

8 thoughts on “Cocktail – MIYO

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s