Ice blue shimmer – CND

Töm arkivet 2011

Här har jag layerat CND Ice blue shimmer över nått lack. Just det, nått lack. Minns överhuvudtaget inte. Normalt sätt brukar jag tagga bilderna med vilka lack jag använt för att kunna gå tillbaka och kolla men tror ni att jag gjort det nu när jag behöver informationen?

Ice blue shimmer

Två lager gissar jag att det är. Jag gillar shimmerlacken, bra effektlack.

Ice blue shimmer-1 Ice blue shimmer-4 Ice blue shimmer-2 Ice blue shimmer-3

Känns väldigt knepigt med alla dessa bilder när jag inte kan skriva vilka lack det är på dem men när jag nu tagit bilderna, redigerat dem och laddat in dem i ett inlägg (och det är en jävla pers för tillfället ska jag meddela då det krånglar massor för mig 😦 ) så är det väl klart att jag ska visa dem.

Annonser

2 thoughts on “Ice blue shimmer – CND

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s