Tao – Zoya

Töm arkivet 2011

Jag är ju som ni vet inget fan av Zoyas nagellack. Vi är helt enkelt inte kompisar Zoya och jag. När jag var på bloggträff i Göteborg låg det dock Tao i goodiebagen. Det är från Zoyas höstkollektion Mirrors. Det är fint men inget jag hoppar av lycka för och det gör mig inte mer sugen på Zoya.

Tao Tao-1

Det är två lager toppat med Seche vite. Ett av de stora problemen jag har med Zoya är att det aldrig härdar på mig varför jag för ovanlighetens skull la Seche vite över för torktidens skull. Med Seche var det härdat på ungefär 35-40 minuter… Segt som attan.

Tao-2 Tao-3

Sminkans inlägg med hela Mirrors.

Annonser

8 thoughts on “Tao – Zoya

 1. Den var ju fin. Jag har lite samma problem som du när det gäller zoya, det vill ju aldrig torka och jag blir tokig! Nu använder jag bara Zoya när jag vet att jag inte ska göra något som kräver mycket av händerna på ett par timmar.. Och det händer ju inte speciellt ofta =/

  Gilla

 2. De tär så lustigt det där… Mamma har ju samma problem som du och hon älskar ju flera av Zoyas färger så hon använder mest Zoya. I julas fick hon Warm&Fozzie i julklapp och så hade vi manikyrkväll hos mig och hon var så orolig att stöta till fingrarna och så fast det gått en halvtimme. När vi kollade var ju lacket så klart torrt. Samma sak med DL AtU. Hon har liksom zoyas torktid som norm. 😀
  På mig torkar dock Zoya normalt, något jag är tacksam för. Håller benhårt på min teori om temperatur på fingrarna.

  Gilla

  • Jag går oZoyas torktid som normalfallet 🙂
   Tror du kan ha rätt on temperatur eller iaf cirkulation. Jag har låg blodcirkulation i fingrarna och det hjälper inte om jag värmer fingrarna ordentligt innan lackning

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s