Diskret glittereyeliner

Nyårsafton. Själv spenderar jag den med familjen i Idre. Snart ska jag ställa mig och skala och marinera räkor och göra chokladmousse innan jag ger mig upp i backarna. Jag tänkte lacka naglarna i guld till ikväll. Sminket vet jag inte än. Som någon form av inspiration bjuder jag på en sminkning som har några veckor på nacken. Gott nytt år vänner!

Glittereyeliner är verkligen bra för att sätta en tvist på en annars diskret sminkning. Här har jag lagt MACs Smoke & diamonds på hela ögonlocket. Därefter har jag dragit en eyeliner med Wet’n wilds megaliner i färgen Brown. Slutligen la jag tunt med Too Faceds Starry eyed liner i färgen Restraining order ovanpå Brown.

P1160499 P1160498

Annonser

11 thoughts on “Diskret glittereyeliner

  1. Pingback: Thru back Thursday 31 december | Kajalpennan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s