Sminkning med Too Faced palett

Den här sminkningen har jag gjort flera gånger det sista men det här är första gången den har fotats. Jag har använt Too faceds palett Black Licorice. 

IMAG0096

Jag la den mörka lila mitt på locket och definierade sedan ytterkanten av ögat samt globlinjen med det mörka grå. Den silvriga skuggan i inre ögonvrån och den rosa på brynbenet.

Det här är en bra åka bort palett. Skuggorna är väldigt sköna att jobba med, enkla att sudda, passar bra ihop och är väldigt pigmenterade. Dock är det inte en fulländad palett. Jag önskar att den mörka lila var mer tydligt lila och kontrasterade lite mer mot den mörka grå dessutom skulle jag vilja ha lite skimmer i den rosa då jag inte är så förtjust i att använda matta skuggor som highlighter. Jag gillar dock att det är matta och skimriga skuggor ihop i paletten.

P1160134 P1160138

Jag köpte den här paletten billigt när Pashion hade rea på Too faced i somras. Jag hade inte köpt den för fullpris och jag kommer inte köpa en ny (om den finns kvar) om den här skulle ta slut, gå sönder eller liknande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s