Blå temavecka: Stream of wonder – Wet’n wild

Sminkan har blå temavecka den här veckan och det tänkte jag hänga på lite. Har ett par blå inlägg i arkivet som jag passar på att få ut.

Det här är Wet’n wilds Stream of wonder från kollektionen Mermaids cove (som förstås inte släpptes i Sverige). Ett medelmåttigt lack skulle jag vilja säga. Ganska intetsägande nyans vilket gör irritationen över den dåliga borsten än värre (med Waves of enchantment var det lite mer ok att borsten var kass då färgen var toppen). Jag har lackat med 2 lager och jag hade nog egentligen behövt lägga ett lager till men jag orkade inte med tanke på just borsten.

Steam of wonder Steam of wonder-2 Steam of wonder-1 Steam of wonder-3

Stream of wonder är det lack ur kollektionen (jag har 3) som jag tycker minst om, dock inte sagt att det är dåligt. Det torkar fort, jag har använt OPI RadiDry. Nackdelen är att det la sig lite i pölar och blev flammigt vid applicering. Vet inte om det beror på lacket eller borsten. Troligtvis en kombination då lacket var ganska tunt och borsten hård.

Annonser

6 thoughts on “Blå temavecka: Stream of wonder – Wet’n wild

  1. Snygg färg men knappast unik. Kassa borstar funkar inte då, ska jag kämpa med lack ska de ha något alldeles extra. Sen är ju de här somriga himmelsblå ljuvliga oavsett.

    Gilla

  2. Färgen är fint tycker jag men otäcka borstar går ju bort. Själv har jag precis lackat med Zoya Kotori som jag ska försöka få in i bloggen i veckan. Tyvärr var det skirt. I övrigt lättmålat så det får väl vara ok. Färgen är underbar så nu sitter jag och väntar på att det ska torka. Kan nog ta ett tag. Blä

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s