Lila surprise

Jag börjar arla söndagsmorgon med en sminkning från arkivet. Är tydligen väldigt dålig på att komma ihåg vad jag använt för skuggor till mina sminkningar 😦 Så också här. Det ser ut som att jag har använt Nocturnelle och Wintersky från MAC samt Wet’n wilds svarta flytande eyeliner.

P1150739 P1150746

God morgon vänner. Planer för dagen?

Annonser

10 thoughts on “Lila surprise

  1. Mycket fina färger! Flytande eyeliner är jag dålig på att använda (Dom traditionella med pensel alltså), jag föredrar dom som kommer i tuschpenneform.. Och inga planer här, förutom föreläsningar hela dagen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s