Crown me already! – OPI

Kolla in discokulan! Jag förväntade mig bling av Crown me already! men det här är mer bling än vad jag hade kunnat hoppas på. Jag hade engentligen inte tänkt köpa Crown me already utan köpte MNY 142A som en ersättare. 142A var dock betydligt skirare än vad jag trodde och kändes inte så lik Crown me already så det slutade med att jag köpte det i alla fall. Jag ångrar mig inte en sekund. Det är så fint och partyigt även om det saknar det holografiska som 142A har.

Här är en bild med blixt. Lacket reflekterar blixten massor så det blir som små lampor.

Crown me already

Titta så det gnistrar när blixten kommer på. Det gnistrar i allt ljus. Det går inte att ta ögonen ifrån det

Crown me already-2 Crown me already-1

Crown me already består av en klar bas med smått silvrigt glitter och större hexglitter vilket man ser lite tydligare när blixten inte bländar. Det är 2, möjligtvis 3, lager lack på bilderna. Det täckte över förväntan.

Crown me already-5 Crown me already-4

Det här lacket var ett litet helvete att ta bort. De stora glitterbitarna fick helt enkelt skrapas bort – nagellacksremoverna bet inte alls på dem.

Annonser

16 thoughts on “Crown me already! – OPI

  1. Haha! Jag vet preciiiis vad du menar med borttagning. Sicket helvete. Tog en hel evighet att få bort allt. MEN, det är ju hur härligt som helst. Kanske återanvänder på nyårsafton!

    Och gulle dig som skickar en liten söt flaskan med lack. 🙂 Jag blev så förvånad och väldigt glad. Ska se om jag hinner jämföra det och With Abandon i helgen. Det ser otroligt fint ut i flaskan iaf. Kram och tack!! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s