Naglar och smink på helgens kräftskiva

I lördags var jag på kräftskiva. Vi städade huset precis hela dagen varför smink och naglar kom i andra hand.

Jag målade naglarna kvällen innan med China Glaze Ruby pumps. Det blev självklart naggat under städdagen men det hade jag en plan för. När städningen var klar gjorde jag om min slitna julröda manikyr till en funky french i rött och svart genom att måla tipparna med Savinas Midnight.

Ruby pumps + Midnight

Till de här naglarna kände jag för neutrala ögon och röda läppar men eftersom jag på något vänster inte äger nått läppstift/gloss som är ens i närheten av rött föll den tanken. Det blev dock en neutral sminkning bestående av 3 MACskuggor (Twinkle, Ricepaper och Unbasic white), svart flytande eyeliner från Wet’n wild samt Too faced glittereyeliner Restraining order.

P1140742 P1140744

Läpparna målade jag med MACs Lipglass pencil Brickmate och ovanpå det målade jag med MACs dazzleglass Love alert. Jag funderar allvarligt på att även lägga ut en ansiktsbild på sminkningen framåt kvällen. Det inlägget kommer i så fall att var lösenordsskyddat, maila mig för lösenord.

Annonser

12 thoughts on “Naglar och smink på helgens kräftskiva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s