C-c-courage – China Glaze

China Glaze C-c-courage är ett lack som jag känner ”jaha, är det så här det ser ut?” inför. Jag har länge velat beställa det men det är ett sånt där lack som alltid fått stryka på foten vid beställning till förmån för andra lack. Sedan, när jag väl beställde det gick det sönder i transporten. Nu bor det dock hos mig sedan en tid tillbaka och jag är rätt nöjd med det. C-c-courage har en fin lite blåtona lila färg med glitter som sprakar härligt i solen men som är rätt diskret i normalt ljus. Väldigt tjusigt men inget lack som får mig att ramla av stolen.

C-c-courage släpptes (igen?) 2010 i kollektionen Wizard of Ooh Ahz returns.

C-c-courage - China Glaze

Annonser

12 thoughts on “C-c-courage – China Glaze

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s