Recension: Nougat London

Jag ramlade över det här märket på Eleven någon gång i vintras. Jag hade fått ett presentkort på några hundralappar och tänkte passa på att handla fraktfritt medan jag ändå var igång.
Det var inget speciellt jag var ute efter så jag satt och slöklickade mig runt på Eleven och såg det här märket. Jag hade aldrig hört talas om Nougat London innan och när jag googlade det fick jag inte speciellt mycket träffar.
Jag föll för de otroligt stilrena förpackningarna och köpte 2 produkter; Rejuvenating hand polish och Conditioning hand and nail seruium båda i doften Fig & pink cedar. Polishen köpte jag i en miniförpackning på 40 ml och seriumet är på 75 ml.


Polishen innehåller små skrubbkorn som exfolierar händerna och innehåller mandelolja, kakao- och sheasmör samt aloe Vera vilket ska återfukta och verka lugnande. Seriumet innehåller antioxidanter i form av vitamin E och vitt te samt aloe vera som ska återfukta och verkar lugnande och ge mjuka skyddade händer.
Det här är rena grekiskan för mig 🙂
Jag har använt både polishen och seriumet nästan varje kväll i ett par månader och det är fortfarande mycket kvar. Jag har inte märkt av någon större skillnad på mina händer, men jag tycker att det är en avkopplande del i min kvällsrutin. Jag masserar händerna med polishen samtidigt som jag fluxar och produkterna luktar jättegott! Är man lite doftkänslig tror jag att man kan tycka att det luktar lite stark och stickande men jag gillar doften och den verkar lite harmoniserade på mig.
Eftersom jag inte har testat några liknade produkter någon gång så kan jag inte betygsätta de här två produkterna från Nougat London. Jag tror att jag kommer köpa en ny hand polish när den här tar slut men det blir nog inte från Nougat London, jag vill gärna prova fler märken.
Finns som sagt på Eleven och kostar 125 (polishen) respektive 150 kronor.

Annonser

2 thoughts on “Recension: Nougat London

  1. Så som du beskriver hand polishen låter det ungefär som en produkt jag använder från Crabtree & Evelyn; den heter ”Hand Recovery” och jag har skrivit kort om den här. Jag gillar den mycket men använder den dock inte dagligen, utan kanske 2 ggr/vecka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s