Midnight in Moscow – OPI

Först tyckte jag inte alls om det här lacket. Det var kväll och mörkt och lacket såg bara brunt och mörkt ut. Sedan blev det dag och Midnight in Moscow vinner helt klart i dagsljus. Då syns det röda skimmret och det blir riktigt vackert. Det är inget toppenlack, men fint. Det har dessutom en jättefin glans vilket förstås uppskattas när man som jag vägrar topplack

Midnight in Moscow

En sak som är lite konstig är att det faktiskt krävdes tre lager på vissa naglar för att det skulle bli bra. Ett så pass mörkt lack och ändå VNL. Vet dock inte om det beror på lacket eller lackaren. Det faktum att det inte behövdes tre lager på alla naglar tyder väl på det sistnämda..

Annonser

3 thoughts on “Midnight in Moscow – OPI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s