Sour apple – China Glaze

I kategorin ”meningslösa nagellack” har vi här en stark kandidat till finalist, Jane från MUS. Varför köpte jag det här? Minns inte ens när jag gjorde det. I vilket fall har jag som ”nyårslöfte” att alla de otestade nagellack som jag har stående nu ska vara borta till slutet på februari. Jag har sorterat upp dem i vilken ordning de ska användas och allt. Får se om jag håller mig till det. Det här är alltså Jane, ett lager, som stått oanvänt (vad jag vet) så länge jag kan minnas.

Jane

Jag tänkte att Jane kunde vara en bra grund till att använda under China Glaze Sour apple. Jag gick länge och längtade efter Sour apple men sen när det väl kom hem har det blivit stående. Den främsta anledningen till det är att det är ganska skirt, mycket skirare än Atlantis som också hör till China Glaze speciallack, så jag tyckte att det behövde lackas över något. Kunde bara inte alls bestämma mig för över vad. Det blev alltså Jane till slut. Över svart var en kandidat med men eftersom jag bara att Dark castle från Nubar som är nästan svart tvekade jag. Nu slog jag två flugor på en gång genom att använda ett otestat lack under. (Liquid leather ska köpas med nästa beställning och då blir det nog ett test med det + Sour apple om jag känner mig själv rätt)

Sour apple

Här har jag två lager med Sour apple. Inte speciellt tjocka, något tunnare än vanliga Kajalpennanlager. Det är en tydlig VNL men inte alls så tydlig som fotona visar.

Jag tycker faktiskt om Sour apple som färg men det passar inte alls min nuvarande sinnesstämning. Det är plusgrader och töar ute. Sour apple är ett solklart vårkänslolack. Egentligen hade jag tänkt lacka med ett till lack idag men eftersom sour apple var så fint får det sitta till imorgon i alla fall.

Nästa inlägg blir början på operation ”töm arkivet på 2010-inlägg”. Håll till godo *s*

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s