Hi-Res – Milani

Yeay! Äntligen ett lack som jag gillar efter ett antal mindre lyckades lackningar. Jag köpte tre stycken lack från Milani för ett tag sedan och Hi-Res är det första av dem jag testar.
Nu var det några dagar sedan jag hade det här och minnet är inte riktigt med mig, men jag har för mig att det är 2 lager. Applicering och torktid var det inget att klaga på men jag har för mig att jag tyckte att penseln inklusive skaft och kork var lite för lång. Petitess dock och inget som hindrar mig från att köpa fler Milanilack framöver eller använda dem jag har.
Färgen är härligt lila och holografisk. I skugga upplevs det lila nästan som lite dammig fast med glitter. I solen blänker det i massa med färger. Hi-Res är inte lika holografisk som DS Original från OPI och har inte riktigt lika fin lila färg heller men det är helt klart vackert.

Annonser

3 thoughts on “Hi-Res – Milani

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s