Blue Peep

Det blir inte speciellt mycket sminkat- inte i den här värmen. Inte alls faktiskt. Idag sminkade jag mig i alla fall lite grann. Väldigt enkelt. Lite Casablanca från MAC från frans till bryn och så en eyeliner gjord med Blue peep också den från MAC. Jag gjorde så att det blev en tunn liten dubbelvinge men det syns nog bara om man förstorar upp bilderna. Sist duttade jag på lite av en av MUSs glittereyliner. Den vita med olikfärgade reflexer, minns inte vad den heter

Annonser

3 thoughts on “Blue Peep

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s