#266 – Nfu.Oh

Jag blir inte riktigt klok på Nfu.Ohs nagellack. Vissa är helt underbara att lacka med (till exempel #68-70) och vissa fungerar inte alls. Så är fallet med #266. Laget var väldigt rinnigt och därmed svårmålat. Jag fick torka av penseln mot flaskan inte bara innan jag lackade en nagel utan även under tiden. #266 hade inte heller någon lysande torktid. Jag hade nog kunnat stå ut med att det var både svårmålat och långtorkat om färgen hade varit värd det, men det är den inte. Den är fin – visst, men inte speciell på något sätt. Färgen lockar inte direkt i flaskan heller vilket är anledningen till att den har stått oanvänd så väldigt länge. Och flaskan lär stå länge innan jag använder den här igen.

Känner att jag varit lite bitter och gnällig på lacken det sista, men jag har faktiskt lackat med lack jag tycker om med. Jag har bara inte fixat med de inläggen ännu.

Annonser

6 thoughts on “#266 – Nfu.Oh

  1. Honi: det är alltid trist när man inte gillar lacken. På nått sätt är ju syftet med det hela att hitta det perfekta lacket. Eller flest lack när 'en dör vinner *haha*

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s