#84 – Nfu.Oh

Det är mycket naglar på bloggen nu. Jag sminkar mig helt enkelt inte speciellt mycket och när jag väl gör en sminkning värd att fota har jag en liten som gärna sätter käppar i hjulet vad det gäller själva fotograferingen. Inte lär det bli bättre nu när sommaren kommit heller. Då är det enbart mascara som gäller för det mesta.

Jag visste att #84 från Nfu.Oh inte skulle vara i närheten av opakt, men att det skulle vara så här oopakt hade jag aldrig kunnat tro! På bilden är det 5 (!) lager. Jag har använt det till layering flera gånger och då är det jättefint så jag var nyfiken på hur det skulle se ut ensamt. Det ser inte ut alls ensamt. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det ser ut som att mina naglar är missfärgade eller om jag klämt dem i en dörr. #84 är ett layeringlack och absolut ingenting annat.

Annonser

8 thoughts on “#84 – Nfu.Oh

  1. Men oj, det såg inte så roligt ut alls. Funderade först om du alls hade lack på eller om det bara var väldigt skirt 🙂 Tror bara layering är det bästa :p

    Gilla

  2. Sminkan:Honi: Det var ungefär så det kändes med har jag verkligen målat naglarna?Linda: Hojta om du hittar nått oopakare 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s