Boho – NYX

Första lacket att testa ur min Cherry Cultureleverans blev som jag misstänkte Boho från NYX. Det är det första NYXlacket som jag testar och jag får nog säga att helhetsintrycket var positivt. Boho var något tunt och efter de två vanliga lagren med lack hade jag fortfarande VNL på några naglar. Det löste sig dock med ett tredje lager och då torktiden var helt ok gjorde det inte så mycket. Resultatet blev dock lite grann bubbligt på några naglar men det syns knappt eftersom finishen är lite foil:ig. Jag tycker att borsten var något för smal, men hellre det än för vid. Jag tyckte också att skaftet kändes något kort och misstänker att det kan bli lurigt att tå upp lacket när (om) flaskan börjar närma sig halvfull.
Finishen är som sagt lite foil:ig vilket jag gillar, det är förlåtande mot lite ojämna nagelbäddar. Färgen skulle jag kalla mörkt mintgrön. Fin men inte smasching.
Lite bildspam, man kan ju unna sig det nu när solen skiner.


Slutligen en blixtbild

Jag har några NOTD liggande i arkivet av lack som jag använt innan Boho. Jag upptäckte ju att jag hade fler otestade lack än vad jag trodde och praktiserar därför 2 gamla sen 1 nytt, alltså jag provar två lack som blivit liggande länge och sedan ett av de nya. Jag behöver ju dock inte visa dem här i den ordningen 🙂

Annonser

3 thoughts on “Boho – NYX

  1. Fin färg, men lite synd om penseln inte når ner hela vägen till botten. Jag har också massa gamla liggande så tror snart jag ska plocka fram lite gamla lack också.:)

    Gilla

  2. Jag blev ju inte så tagen av Boho som jag hade önksat. Tycker inte att den är den bästa representanten för NYX-lacken alltså. Det där med penseln har jag inte tänkt på. Irriterande om det är så att man inte får upp lacket sen när man gjort av med lite ur flaskan. Dröjer väl ett tag innan man når dit alla fall.

    Gilla

  3. Basteth: Det känns inte som att den gör det i alla fallSminkan: Jag har ett (eller kanske 2) NYXlack till. Hoppas på bättre tur där då. Penseln lär väl inte vara längre dock 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s