Cha Cha – H&M

Blogger har gjort om sin designhantering och jag är inte sen att haka på 🙂 Vad tycker ni? Ser allt ut som det ska? Är färgerna läsbara osv?
Egentligen hade jag inte tänkt publicera detta inlägg idag utan väntat en dag eller två (vill ju inte skämma bort er med inlägg två dagar i rad *haha*) men jag är tvungen att testa en grej. En sak som jag verkligen inte gillade med min gamla design var att jag inte kunde ha två små foton bredvid varandra.
Inläggssidan var för smal för det och jag lyckades aldrig få till den delen av designen. För att komma runt det har jag lagt bilderna bredvid varandra innan jag laddat upp dem på Blogger vilket ni säkert märkt om ni klickat upp förstoringar. Nu hoppas jag i alla fall att jag fått till det.
Cha Cha
från H&M har jag sett på flera bloggar och jag har tyckt det varit snyggt. Det här inte till vanligheterna att jag köper ”budgetlack” Jag tycker att de förstör helhetintrycket i nagellackslådorna men häromdagen köpte jag del Cha Cha och dels tre Dependlack.
Tyvärr tycker jag inte alls att Cha Cha är speciellt snyggt i verkligheten. Färgen passar inte min hudton och jag tycker färgen ser urvattnad och blek ut. Formulan var inget att klaga på. Det var lätt att applicera och torkade fort. Däremot har jag enorma problem med förpackningen. Cha cha har samma form på flaskan som MUS och GOSH har på sina lack och jag tycker verkligen inte om den den stora diametern på korken. Har väldiga problem med att hålla i penseln. Nej, fy för dessa klumpiga förpackningar!

På fotona ser man viss tendens till holoeffekt, speciellt på pekfingret. Den effekten ser jag inte minsta skymt av i verkligheten. Kanske om solen varit framme men det var den inte när jag hade detta lack.

Annonser

7 thoughts on “Cha Cha – H&M

 1. Kerstin: Nu när jag ser bilderna hos dig på Creme de la creme så vettekatten om det inte var det jag tänkte att jag skulle köpa. Måtte blandat ihop dem eller nått =D

  Gilla

 2. Jag gillar ju Cha Cha men hudton är viktigt när det gäller lack. Ibland blir det kalas och ibland blir det knas. Men visst är det blekt. Ser ju hudfärgat ut. Jag kan tycka det är lite roligt ibland.

  Gilla

 3. Jag tycker det ser fint ut på dig. 🙂 Har inte köpt Cha Cha själv, men kommer nog göra. Av någon anledning hamnar jag sällan på H&Ms sminkavdelning så jag brukar alltid missa deras läckerbitar.

  Gilla

 4. Sminkan: Känner personligen att hudtonen är viktigare ju neutralare ett lack ärNailtastic: Jag är aldrig någonsin där heller egentligen. Har tänkt många gånger att jag skulle in och köpa H&M-lack men det blir aldrig så. Var faktiskt inne på H&M flera gånger i syfte att köpa Cha Cha men kom aldrig till sminkavdelningen ändåKarin: Usch, nej jag tycker den är hemskt svårhanterlig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s