Babygym – eller?

Nu blir det väldigt OT, men är han inte för sööt!? Mister i Albins babygym. Mister låg på ryggen och sprattlade. Han fick till och med igång speldosan. Självklart lugnar han ner sig och tittar in i kameran när den kommer fram. Linslus som han är 🙂 Försökte filma honom men det var inte mycket lönt, han låg bara och tittade in i kameran.. Det här är första bilden, som jag tog innan han märkte vad jag håller på med 🙂

Annonser

5 thoughts on “Babygym – eller?

  1. Vad fin han är! Mina katter hängde också en del i babygymet, så roligt att se dem sprattla runt helt koncentrerade! 🙂

    Gilla

  2. Sminkjante: Ja, det är ju bra att de sliter på samma leksaker 🙂 Så länge det inte blir bråk baraKabuki: Mm precis som en bebis fast hårigareSminkan: Visst är han min nästanbebis 🙂Sublim: Ja, de förgyller verkligen vardagen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s