Nån grön sminkning

Så här såg jag ut samma dag som jag åkte in till förlossningen. Kommer inte alls ihåg vad jag använt för något men den är rätt fin tycker jag 🙂

Annonser

10 thoughts on “Nån grön sminkning

  1. Sv: Tack för tipsen, ska kika på nailmal senare :)annars stod det att viis skickade till danmark också nu när jag kikade på deras shipping.

    Gilla

  2. Kerstin: TackSminkjante: Tack, de var nog ganska nyplockade där tror jag. Men jag är lyckligt lottad och fått en bra grundform av naturen och behöver bara ta lite grannBadis & Nailtastic: Tack. Det fanns i ärlighetens namn inte speciellt mycket (om nått) kvar av sminket när jag väl kom in till förlossningen. Den var bortbadad/-duschad

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s