Lila liner

Hittade en gammal bild i kameran. Mina sminkningar kan visserligen bli liggande ett tag innan publicering men vanligtvis blir de liggande som beskurna och klara bilder i bloggers utkastmapp och inte i kameran.
Jag minns precis när jag gjorde den här sminkningen. Jag hade bråttom och skulle göra nått snabbt och lätt men tappade kajalpennan i handfatet så det blev alldeles mosig och jag kom för sent till jobbet 🙂
Kajalpennan i det här fallet är MACs pearlglide eye liner Rave. En mjuk plommonlila penna med glittrig formula. Innanför undre fransraden har jag använt MACs svarta kajalpenna Ebony.

Annonser

4 thoughts on “Lila liner

  1. Rave blir definitivt inte samma färg på dig som på mig. Hade aldrig gissat att det var den pennan, men det är en fin färg på dig.

    Gilla

  2. Maya: Vore kul att se hur Rave ser ut på digKerstin: TackSminkan: Ja, det är det. Dock tycker jag att den är litegrann mörk. Hade gärna sett mer lila i den

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s