Lila som blev rosa

Jag hade tänkt att det här skulle bli en lila sminkning men när jag var klar så tycker jag att intrycket är mer rosa än lila.
Jag började med att lägga Nocturnelle på mitten av ögonlocket. På insidan om Nocturelle la jag Wintersky och på utsidan la jag Smoke & Diamonds. Jag suddade ut kanterna med en stor pensel och la Unbasic white under brynet. Alla skuggor ifrån MAC. Slutligen drog jag en tunn linje med MUS mörkgrå kajalpenna Dusty smoke längsmed yttre delen av övre fransraden och lite Wintersky och Smoke & Diamonds under ögat.
Nu ska jag se om jag lyckas knåpa ihop en recension av Body shops bodybutter Sweet lemon och Papaya.

Annonser

3 thoughts on “Lila som blev rosa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s