Bestämt åsikt om Reef green

Nu har jag bestämt vad jag egentligen tycker om Reef green från Nubar. Ord är väl egentligen överflödiga, men det missfärgar värre är China Glaze L8R G8R. Nygjorda naglar vs efter Reef green. Som ni ser saknar pekfingret numera gelé och har inte alls blivit missfärgad.

Annonser

10 thoughts on “Bestämt åsikt om Reef green

 1. Nailtastic: Nej, inte å kul. Som tur är går det ju att lacka över (+ att nageltanten ska ge mig nya naglar idag)

  Gilla

 2. Sublim: Jag hade det åtminstone lite på känn så jag lackade med Reef green precis innan jag skulle på återbesök till nageltanten

  Gilla

 3. Är det inte ofta så att neongula/starkt gula lätt färgar?Det har hänt mig med Depends neongula och nu senast med Viva la divas mer limegula variant.Ser ut som jag har gulsot, men visst, det ger ju mig ett skäl att lacka om…hehe

  Gilla

 4. Schmut: Jag har inga gula lack så det vet jag inte. Däremot innehåller ju både L8R G8R och Reef green ganska mycket gult. Inget av dessa lack har missfärgat mina naturliga naglar, framförallt inte när jag använt andra lack under. Gelén har dock missfärgats varje gång

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s