Lätt sotning i blått

Igår var det Kentkonsert här i Linköping. Det blev lite sent (speciellt för en annan som numera normalt däckar i soffan vid 9-halv 10) Bra var det i alla fall. Jag måste, sent eller inte, iväg till jobbet men syster ligger i bebisrummet och sover sovmorgon. Vissa har det bra 🙂

En sminkning från arkivet. Jag hade den när jag gick ut någon dag, men jag minns inte i vilket sammanhang.

Jag har använt tre MACskuggor och började med att lägga ljusblå Moons shadow på mittersta delen av ögonlocket. På den yttre delen av ögonlocket och i globlinjen applicerades djupblå, nästan som deminblå, Deep truth och den tonades ihop med Moons shadow. Inre ögonvrån ljusades upp med Unbasic white som även har använts på brynbenet och under ögat. Jag la även lite Deep truth under ögat i yttre ögonvrån. Unbasic white har blivit lite av min favoritskugga när det kommer till highlights. Den är precis lika använbar som trotjänaren Casablanca (även den från MAC) men är kallare och passar perfekt till blått och grått.

Annonser

7 thoughts on “Lätt sotning i blått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s