We’ll always have Paris suede – OPI

Jag har bara ett lack från OPIs Suede kollektion som släpptes i höstas. Kollektionen innehöll gamla färger men i en ny finish precis som OPI mate gjorde. Jag har för mig att suede beskrevs som ett matt lack med skimmer.
Eftersom jag inte alls gillade de matta lacken som släpptes av olika märken bestämde jag mig för att bara köpa ett suedelack trots att de såg så fina ut på olika swatcher. Valet föll på We’ll always have Paris. Nu kan jag känna att det var lite synd att jag bara köpte ett. Jag gillar finishen och det sitter över förväntan på naglarna (jämför med matta lack) Det var även enkelt att lacka med.
Nu ska jag ta en kaffekopp och en filt och sätta mig på trappen i vårsolen. Lyssna på snön som smälter och bara gotta mig. Härligt!

Annonser

7 thoughts on “We’ll always have Paris suede – OPI

 1. Fru Choklad: Har bara sett We'll always have Paris men baserat på det är jag böjd att hålla med 🙂Sanna: Längtar verkligen efter våren

  Gilla

 2. Jag älskar Suede-lacken, de är de finaste matta lacken som släppts. We'll Always Have Paris ligger dock ännu oprövat i min Helmer. 🙂

  Gilla

 3. Vad lila det ser ut. "originalet" är ju mer brunaktigt. Väldigt snyggt alla fall. Blir mer och mer sugen på Suede lacken

  Gilla

 4. Sminkan: Jag har svårt att säga om det är rosalila eller lilarosa men det drar definitivt inte mot brunt. Har aldrig sett originalet. Det kan nog bli ett suedelack till eller två om de finns kvar vid nästa beställning

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s