Kreativ blogger

Jag har blivit utmanad av Bettieli och Clawsincolor. Meningen är att jag ska berätta 7 saker om mig själv och utmana 7 andra. Jag tror jag har sett denna utmaning i alla mina favoritbloggar nu (obs, tror, bli inte ledsen om jag glömt någon) så den biten hoppar jag över. Här är dock 7 mer eller mindre intressanta fakta om mig.

 1. Jag har inte göra bara en sak åt gången. Varken hemma eller på jobbet. TVn/radion/annan media står alltid på under tiden som jag bloggar, lagar mat, läser, broderar syr etcetera.
 2. Jag trivs inte i grupper bestående av bara tjejer. Jag vet inte om det beror på att jag läst typiskt ”manliga” utbildningar hela livet eller om jag sökt mig till dessa utbildningar på grund av att jag inte trivs. Vad kom först? Hönan eller ägget? Nu jobbar jag även på en mansdominerad avdelning. Trots allt detta är jag ”överkvinnlig” och sminkjunkie *haha*
 3. Jag klarar inte av så kallat budgetsmink/-lack (Isadora, Max Factor, Mavala osv) Inte för att jag har fördomar mot dem eller för att jag tycker de är dåliga utan för att de samma det enhetliga utseendet i mina smink- och lacklådor
 4. Man bör inte göra misstaget att ta mig på knäna. Inte nog med att jag skriker rakt ut. Jag blir grymt ilsk också. Jag har ingen som helst förståelse för att andra inte har problem med detta.
 5. Jag går normalt på yoga 2-3 gånger per vecka. Jag har varit smidigare i mina dagar 🙂
 6. Jag har inte gröna fingrar och kan ta död på precis allt, speciellt Hostensior. Våra krukväxter byts ut med jämna intervall
 7. Trots att jag inte vill fokusera hela mitt liv på graviditeten har jag för tillfället svårt att tänka på eller prata om något annat än det som har med bebben att göra. Nyss la jag upp en video på min magdansande mage i den andra bloggen.

Kommentarer på det?

Annonser

8 thoughts on “Kreativ blogger

 1. Hahaha!!! skönt att höra att det inte bara är jag som tar död på alla krukväxter. Någon berättade för mig att de vill ha vatten ibland. Hmm… kan undras om det är därför som mina alltid slokar.Jag önskar att jag var lika bra på smink som du. Jag sminkar mig aldrig, men tycker att vissa (som du till exemepel) gör det väldigt snyggt. Skulle jag använda någon produkt någon gång så blir det något billigt skräp från någon stormarknad… Ska kanske öva mig lite och satsa på kvalitet istället…Hoppas du får en bra dag!

  Gilla

 2. Punkt 3 stämmer lite på mig också faktiskt!!! Nummer 7 också när jag va gravid- det är ju hela ens värld med graviditet, bebisförberedelser, sf-mått, sparkar och allt annat mys ju!!!

  Gilla

 3. Oh yoga! Jag är också frälst. Fast jag förstår att det är svårt att hålla på när man är gravid (och det ska man väl inte heller va?) Ha ha ha för dig är det knäna och för mig är det insidan på handleden, så jag vet PRECIS hur du känner ;)Graviditeter har en förmåga att ta upp ens liv när man är mitt uppe i dem 🙂 Jag har gått igenom två själv så jag vet. Ta vara på tiden och njut. Rätt som det är, är det över och det är ju ett tillstånd som man inte går igenom så himla många gånger i sitt liv så jag tycker nog att du med gott samvete kan unna dig att gå upp i det nu 🙂

  Gilla

 4. Jag hatar också när någon tar mig på knäna, det är det värsta jag vet!! Har dock aldrig träffat någon annan som haft det problemet =P

  Gilla

 5. Fru Choklad: Inga problem att yoga som gravid så länge man lyssnar på sin kropp och undviker vissa positioner. Har man problem med fogarna ska man vad jag förstått ta det extra försiktigt (har som tur är inte haft det) Man ska visst inte yoga innan v 16 om man haft upprepade mf/ma sa de på min gravidyoga-dvdMaria: Det är hemskt! Riktigt vidrigt. Pappa har samma sak

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s