Revvvolution – Color club

Revvvolution från Color club är ett riktigt läckert lack. I dåligt ljus så ser det antracit-/blyertsgrått ut och är fint redan då. Sen skiner solen på det eller sken från en lampa och då exploderar det i glitter/holo i regnbågens alla färger. Det är ett bra lack att använda när geleutväxten börjar bli markant då färgen och skiftningarna förvillar bort geleskarven på ett bra sätt.

Revvvolution är mitt enda nagellack från Color club. Det är väldigt lättlackat. Lätt att få fint i kanterna och täcker väl. Här är två lager lack. Snabbt torkar det också. Är alla Color clublack lika i formulan?

Annonser

5 thoughts on “Revvvolution – Color club

  1. Ah så fint. Har det på hyllan och får nog snart ta och prova. Håller med Sminkan där…lite tid, många lack…Ändå vill man har mer och mer och mer. :)Jag har 5-6 Color Club och de jag testat har varit jättebra att lacka med.

    Gilla

  2. Sminkan & Pamsan: Håller med, så många lack så lite tid. Dessutom vill man ju gärna ha fina lack på naglarna ett par dagar och inte lacka om på en gång. Men nu är det verkligen dags för mig att lacka om känner jag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s