Mahoganie – China Glaze

Jag hade ju tänkt att måla om naglarna i helgen men livet hann visst ifatt och tiden räckte inte till. Nu är naglarna i alla fall omlackade med China Glaze Mahoganie. Mahoganie har stått på min vill-halista ganska länge men det har inte blivit av att jag köpt det. Jag minns inte ens var jag såg lacket någonstans från första början, i någon nagelblogg var det, men det är inte ett lack som dyker upp både här och där.
Visst är det en riktig goding!? Jag tycker att det är underbart. En brun, lätt rödaktig, bas med glitter i blått, lila, grönt, rött och gult som glittrar nästan oavsett vilket ljus det är. Man ser alltså skiftningarna tydligt även i dunkelt inomhusljus i snöstorm vilket inte är alldeles vanligt med till exempel holografiska lack.
Mahoganie krävde en liten annan typ av lackningsmetod än vad jag brukar använda. Man får dutta/trycka fast lacket istället för att dra ut det med penseln. Det tog dock bara en nagel för mig att komma på det. Jag la på två lager som jag så oftast gör, dock hade det nog egentligen räckt med ett. Jag är för lat för att använda topplack men det skulle nog inte skada till Mahoganie. Ytan är sådär glitterknottrig som glitterlack så gärna är. Kanske att det åker på ett lager överlack en annan dag.

Annonser

5 thoughts on “Mahoganie – China Glaze

  1. Typiskt att det skulle vara så fint! Nu hamnar det på min "vill-ha"-lista med :). Kul att du lackade med detta, har inte heller sett många swatches på det. Ser ut att glittra galet fint!

    Gilla

  2. Pamsan: Förlåt 😉 Det ver verkligen över förväntan måste jag säga. Men jag bävar för imorgon när jga tänkte ta bort det..Sminkan: Det kan du ha! Jag blir nästan alltid sugen när du visar en massa lack som jag inte har!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s